Vancsa Zalán

Hatalmas megtiszteltetés Marco Rossi bizalma szeretném jó teljesítménnyel meghálálni. Vancsa Zalán természetesen a City tulajdonosainak érdekeltségébe tartozó másodosztályú belga Lommelnél kezd.


Csak Akarad Romance Quotes Jokes Quotes Love Quotes

Dibusz Dénes a magyar bajnok és kupagyőztes Ferencváros labdarúgócsapatának válogatott kapusa szerint a júniusi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő nemzeti együttes minden tagja motivált elhivatott és mindent megtesz majd a győzelem érdekében az Európa-bajnok olaszok valamint az angolok és a németek ellen is.

. Percben állt be a magyar válogatott az olaszok elleni Nemzetek Ligája-meccsen Vancsa Zalán aki 1918 óta a legfiatalabb újonc a magyar csapatban. A 17 éves Vancsa Zalánon kívül még három újoncot avat a válogatott Szappanos Péter Spandler Csaba és Baráth Péter személyében. Attila Szalai Hungary wins a free kick in the defensive half.

Négy újonccal hirdetett keretet Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya köztük van a még mindössze csak 17 éves Vancsa Zalán az MTK Budapest labdarúgója is. Vancsát leszámítva nincs meglepetés rajta kívül csak olyanokat hívtam meg akikre korábban is számítottam. Foul by Degnand Wilfried Gnonto Italy.

Rajta kívül 26 játékost hívott meg a kapitány a júniusi mérkőzésekre készülő keretébe. 15 hours agoA 87. CSOPORT A MAGYAR VÁLOGATOTT PROGRAMJA.

Vancsa Zalán személyében Marco Rossi szövetségi kapitány újoncot is behívott a magyar labdarúgó-válogatott 27 fős keretébe amely a Nemzetek Ligája A divíziójában sorra kerülő négy júniusi mérkőzésre készül. 1 day agoZalán Vancsa replaces András Schäfer. Nem szoktam izgulni a nagyobb feladatok előtt de azért más volt Telkibe jönni a.

Vancsa 17 évesen 7 hónaposan és 11 naposan lépett pályára a válogatottban ezt megelőzően Braun József játszott hasonlóan fiatalon a csapatban aki 1918 októberében az Ausztria elleni 3-0-s idegenbeli siker. Ádám Martin Paksi FC Sallai Roland SC Freiburg Németország Sallói Dániel Sporting Kansas City Egyesült Államok Schön Szabolcs FC Dallas Egyesült Államok Szalai Ádám FC Basel Svájc Vancsa Zalán MTK NEMZETEK LIGÁJA CSOPORTKÖR A-LIGA 3. A keret újonca a 17 éves Vancsa Zalán igazi sztárcsapatok ellen debütálhat a felnőttválogatottban.


Nem Igaz Hogy Hamilton Elso Szamu Kovetelese Miatt Csuszik A Merci Szerzodes Hamilton Mercedes Formula 1

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel